Om os

Kvalitet og filosofi

Vores filosofi ligger i at skære alle dyre mellemled væk i produktionsforløbet, så du kan koncentrere dig om dit arbejde, mens vi kan koncentrere os om at producere og trykke dit materiale i den bedste kvalitet til nok Danmarks bedste priser.

Hos NowusPrint, tilbyder vi både digitaltryk og offsettryk inden for flere af vores produkter. Hvilken metode der vælges, handler om antallet, pris og tiden du skal have dit materiale i hænderne. Vi arbejder med collecting print metoden, hvor vi optimerer produktionen, ved at samle trykopgaverne, så netop du får den bedste pris.
Hos NowusPrint tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis varen ikke er som bestilt får du pengene tilbage eller nye varer - er du ikke tilfreds, er vi det heller ikke.

Vores erfaring – din Tryg(k)hed

Vores erfaring – din Tryg(k)hed
Hos NowusPrint har vi ikke 2 kunder som er ens. Vores erfarne medarbejder sikrer at du får individuel rådgivning og den bedste løsning til dine tryksager.
Vi tilbyder tryk i alle formater og næsten alle oplag – hos NowusPrint kan vi altid levere en totalløsning på enhver trykopgave.
Din virksomhed behøver kun at henvende sig et sted – nemt og hurtig.

Grafiske tilbud

NowusPrint tilbyder grafisk hjælp til Danmarks bedste priser.
Vores team af grafikere sidder klar til at løse netop din opgave, så du kan bruge tid på andre opgaver.